قیسی پلو از غذاهای محلی اردبیل است که با گوشت یا مرغ درست میشود و طعمی شیرین دارد. قیسی نوعی از زردآلو است که بسیار شیرین و مطبوع است و در بیشتر نقاط ایران یافت می‌شود. همچنین برگه زردآلوی خشک شده را نیز قیسی می‌نامند و به آن «برگه» نیز گفته می‌شود. در ادامه با طرز تهیه قیسی پلو همراه باشید.


دنیای از خوشمزه ها

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بازرگانی سایناویژن برات پاورپوینت تغذیه ورزشی روزانه فارسی آموزش طراحی لوگو Serenity طراحی وب سایت در اصفهان